Maatwerk: oude muziek als 'gebruiks'-muziek bij verschillende gelegenheden

Wie een muzikale invulling zoekt van een receptie, boekpresentatie, jubileum.... kan ook bij mij terecht. Met u samen bekijk ik wat precies de behoefte is, en ik hoor graag meer over de context en de soort bezoekers, locatie en organisatie. Ik kan met u meedenken om de vorm en inhoud van de muziekbijdrage te bepalen, de inbedding ervan in uw bijeenkomst, de verdere aanpak in de organisatie. Desgewenst kan ik een ensemble bijeenbrengen, zie ook Organisatiehulp.

Ik heb ervaring in uiteenlopend werk: intermezzi bij een congres, opluistering van een boekpresentatie, een huisconcert ter ere van een verjaardag, een huwelijk op een kasteel in Middeleeuwse sfeer, de opening van een tentoonstelling, passende muziek in een kerkdienst, tot en met zelfs 'gewoon' achtergrondmuziek.

Ik voel het als een speciale uitdaging om een dergelijke muzikale bijdrage tot een succes te maken - niet te lang en niet te kort, werkelijk passend bij de gelegenheid qua repertoire en aanpak etc... - ik krijg graag zo'n opdracht.

Neem contact op, en we praten verder.