Ruim inzetbaar als projectmusicus

Door mijn brede ervaring en interesse, en doordat ik instrumenten voor verschillende stijlperioden in bezit heb, ben ik inzetbaar bij projecten met muziek uit een slordige 4 à 5 eeuwen: van ± 1300 tot ver in de 18e eeuw.

Graag kom ik uw koorproject of ensemble-concert versterken. Ook projecten met dans, poëzie of theater hebben mijn grote interesse.

In de verschillende teksten op de pagina Margo krijgt u een indruk van mijn expertise en kwaliteiten. In mijn Agenda kunt u zien of ik bij u in de buurt optreed; om eens te komen luisteren. De bladzijde Muziek geeft luistervoorbeelden.

Neem graag Contact op als u met me van gedachten wilt wisselen over mijn eventuele inzet.

Mijn insteek bij koorprojecten:

Bij koorbegeleiding èn bij solospel stel ik me vooral op als ensemblespeler, waarbij ik mijn lange ervaring met zangers en koren en de vocaliteit van mijn spel kan inzetten. "Die heeft maar een half woord nodig" zei ooit Reinier Wakelkamp over mij.

Mijn ervaring met projecten met dans en theater:

Ik noem: live musiceren gecombineerd met tape, omgaan met cues om synchronisatie met voor mij onzichtbare acteurs te realiseren, weten wat spacing is, repeteren onder een regisseur en samenwerking met acteurs, het verzinnen van 'theatergeluiden', bewustzijn van podiumpresentatie, en de speciale attitude die dansbegeleiding vraagt: samen timen en fraseren en alles uit het hoofd spelen om kijkend èn luisterend te kunnen samenwerken.